01-21_barris_joves_webEl col·lectiu de joves aturats continua sent una prioritat per l'EINA Servei d'Ocupació. Amb la finalitat de facilitar la seva inserció al mercat laboral, es reedita el programa 3 + x barris = 3 + x joves, dins les accions integrades al programa de Treball als Barris.

Com els dos anys precedents, al llarg del 2013 tindrà lloc el desenvolupament d'aquesta iniciativa, destinada al col·lectiu de joves aturats del Vendrell amb edats compreses entre els 16 i 30 anys.

Durant dotze mesos, un mínim de 70 persones participaran en un itinerari d'orientació i formació en noves tecnologies, amb el qual es pretén tant millorar la seva ocupabilitat com facilitar la seva reincorporació a la formació reglada, amb el primer objectiu de finalitzar l'ensenyament secundari obligatori.

 

En concret, el programa està format per un mòdul de formació TIC en noves tecnologies, amb una durada de 60 hores i diferents tutories individualitzades. Addicionalment i opcional per als alumnes que tinguin la intenció de tornar a la formació reglada, s'impartirà un mòdul de tècniques d'estudi de 50 hores. La formació es complementa amb pràctiques d'un mes de durada en diferents empreses del territori.

El programa 3 + x barris = 3 + x joves està cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell