12-20_supermercat_art_3_webDel 14 de desembre al 5 de gener, 386 persones han visitat el Supermercat d'Art, en el qual nou artistes han exposat la seva obra a la Sala polivalent del Portal del Pardo, a fi de fomentar la compra d'art per regalar en les festes nadalenques.


De l'àmbit de la ceràmica, hi havia Natàlia Ferrer, de Montblanc; Roser Oter, de Santa Oliva; Eva López, de Barcelona, i Camil·la Pérez, del Vendrell. Del vessant tèxtil, hi van exposar Imma Pau, de Font-rubí, i Mercè Mas, de Barcelona. Iraida Llucià, de Santa Oliva, va presentar la seva obra de tècnica mixta. Yukiko Murata, de Barcelona, va mostrar el seu art reciclat amb vidre, ceràmica i roba de quimono. I Olivé-Balletbó, de Calafell, va exposar acrílics i pintura a l'aigua.

Un cop finalitzada aquesta exposició, des de la Regidoria de Cultura s'informa que el Supermercat d'Art tindrà un caràcter biennal i que la propera edició es farà el 2014.

D'altra banda, cal dir que l'exposició de pintura de David Gazquez es podrà continuar visitant a la Sala Portal del Pardo fins al diumenge 13 de gener.



©2019 Ajuntament del Vendrell