01-02_santsilvestre_Imagen_061_webJaume Leiva (Runnersworld TGN 15:21) i Eva Maria Tapia (Runawaysreus 20:20) han estat els guanyadors de la segona SanSilvestre del Vendrell.

La prova, organitzada per l'Ajuntament del Vendrell i l'empresa Running Solutions, s'ha disputat en un recorregut de cinc quilòmetres i ha comptat amb més de 400 participants. Una de les grans novetats ha estat poder veure per primera vegada al Vendrell el campió d'Espanya de Mitja Marató, Jaume Leiva (Terrassa).

Més de 400 atletes, dels quals 300 eren adults i la resta, nens, hi han participat i han finalitzat la SanSilvestre Vendrell. A les 10.30 h sortia la cursa sènior i a les 11.15 h ho feien les curses infantils, amb una ràtio molt alta de participació (100 nens i nenes).

 

Els premis han estat per als tres primers de la general, els primers de cada categoria i els primers locals. També ha estat guardonat el club amb més participació, que ha estat el Runners El Vendrell.

Josep Maldonado, senador i veí de Coma-ruga, va ser l'encarregat de donar el tret de sortida de la Sansilvestre, acompanyat pel regidor d'Esports, Sergi Teruel, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges, Àngels Turdiu.



©2019 Ajuntament del Vendrell