12-19_FutbolnetwDurant tot el matí del dissabte 16 de desembre, els nens i nenes del Vendrell que passejaven per la rambla de Josep Cañas i Cañas van tenir l'oportunitat de veure com els alumnes de l'escola Teresina Martorell que participen en el programa de la Fundació del FC Barcelona, Festival FutbolNet, disputaven el seu torneig. A l'acte també van ser-hi presents entitats culturals com els Nens del Vendrell, les penyes blaugrana del Vendrell i Coma-ruga i Càritas.

Els assistents a aquest Festival també van poder conèixer l'oferta esportiva de més de vint entitats esportives del Vendrell, que van exposar les seves activitats i van convidar infants i pares a practicar pitch-and-putt, bàsquet, handbol, hoquei i futbol.

Durant l'acte de presentació oficial del Festival, Benet Jané, alcalde del Vendrell, va agrair a la Fundació del FC Barcelona haver triat el Vendrell com una de les vint-i-una ciutats catalanes on es desenvolupa el programa Festival FutbolNet. El patró de la Fundació i senador Josep Maldonado va destacar la importància d'aquest programa, que pretén fomentar el desenvolupament humà i social d'infants i joves, en el qual l'esport s'usa com a eina per inculcar-los valors com el compromís, el respecte, la tolerància, el treball en equip, la responsabilitat i l'esforç. D'altra banda, Sergi Teruel, regidor d'Esports, va posar de manifest en la seva intervenció la gran acceptació que ha tingut aquest programa entre els nens de l'escola Teresina Martorell i l'important grau d'implicació de les nenes en el programa Festival FutbolNet. Teruel va finalitzar la seva intervenció agraint a totes les entitats la seva implicació en aquesta jornada festiva de l'esport.

Les escoles de ball Aula 3, La Factoria i Miriam Buitrago van ser les encarregades d'amenitzar amb diferents actuacions aquest matí festiu.



©2019 Ajuntament del Vendrell