12-11_expo_art_solidari_2012_EV_postal_webEl Portal del Pardo acull una exposició i venda d'obres en benefici de l'Obra Social Sant Joan de Déu, juntament amb el Supermercat d'Art

A partir del proper divendres 14 de desembre, des de les 19.30 h, la Sala polivalent del Portal del Pardo acollirà una exposició d'art solidari en benefici de l'Obra Social Sant Joan de Déu, que compartirà espai amb el Supermercat d'Art. Diversos artistes han cedit obres per exposar-les i posar-les a la venda a fi de recaptar diners per als programes solidaris i de recerca de l'Obra Social Sant Joan de Déu.

 

Aquesta entitat desenvolupa programes solidaris i ajuda a finançar projectes de recerca i assistència per atendre les necessitats dels col•lectius més desfavorits. Aquests projectes estan destinats a la infància, les malalties cròniques, la tercera edat, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, les persones sense llar, la docència i la cooperació internacional. Amb la crisi econòmica moltes més persones necessiten la seva solidaritat i amb la compra d'art solidari se'ls pot ajudar.

A la inauguració està previst que hi assisteixin tres infants que segueixen tractament al centre hospitalari de Sant Joan de Déu.

Nou artistes seran presents al Supermercat d'Art

Del 14 de desembre al 5 de gener, nou artistes exposaran la seva obra a la Sala polivalent del Portal del Pardo a fi de fomentar la compra d'art per regalar en les properes festes nadalenques.

De l'àmbit de la ceràmica, hi haurà Natàlia Ferrer, de Montblanc; Roser Oter, de Santa Oliva; Eva López, de Barcelona, i Camil·la Pérez, del Vendrell. Del vessant tèxtil, exposaran Imma Pau, de Font-rubí, i Mercè Mas, de Barcelona. Iraida Llucià, de Santa Oliva, presentarà la seva obra de tècnica mixta. I Yukiko Murata, de Barcelona, mostrarà el seu art reciclat amb vidre, ceràmica i roba de quimono.

Els dilluns i els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener la Sala romandrà tancada.


Cartell de l'art solidari en benefici de l'Obra Social Sant Joan de Déu

Díptic del Supermercat d'Art

 



©2019 Ajuntament del Vendrell