12-11_rp_calendari_solidari03_webAvui al matí, a la Sala d'actes Ernest Lluch de l'Hospital del Vendrell, s'ha presentat un calendari solidari de la Policia local, que servirà per recaptar fons per destinar-los a dues finalitats socials del municipi: l'import íntegre de la venda d'aquest calendari serà per al banc d'aliments de Càritas i per comprar joguines per a l'Hospital del Vendrell, perquè facin més agradable l'estada als nens i nenes que hi estiguin ingressats.


El regidor de Policia Municipal, Joan M. Diu, ha agraït la participació dels agents de la Policia local, del seu inspector, del personal de l'Hospital i de la seva directora, així com la col·laboració de totes les persones que també han volgut participar en aquesta iniciativa de forma desinteressada. Joan M. Diu també ha volgut donar les gràcies a les empreses que han patrocinat l'edició d'aquest calendari, que són Glass Mercader, Instal·lacions Mercader, Resevi i Excavacions i Transports Rovira. El regidor de Policia Municipal ha explicat que "aquesta actuació s'ha dut a terme per donar més recursos a les entitats beneficiàries, per facilitar-los la seva tasca social de cara a l'any que ve."

L'inspector de la Policia local, Jordi Altarriba, ha posat de relleu que "aquesta acció solidària es va plantejar amb motiu de la tasca assistencial que també du a terme la policia". En aquest sentit, el president de Càritas del Vendrell, Joan Carles Guitart, també ha agraït aquesta iniciativa, ja que "ens ajudarà a compensar la pèrdua d'algunes fonts d'ingressos que abans es tenien, per poder atendre les 220 famílies del Vendrell que cada mes van al centre de distribució d'aliments per poder menjar".

En total, es posaran a la venda 1.500 calendaris al preu simbòlic de 5 euros en diferents punts de venda: a Càrites i botigues col·laboradores, a l'Hospital del Vendrell, a les dependències de la Policia Municipal, a l'Ajuntament, a la Biblioteca Municipal Terra Baixa, al Consell Comarcal del Baix Penedès i al Centre d'Iniciatives i Turisme.

Mostra del calendari



©2019 Ajuntament del Vendrell