09-12_informatica_webEl Centre cívic L'Estació, el Local cívic Les Roquetes i el Centre Cívic de Coma-ruga acolliran els cursos formatius que s'organitzen des de l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell. Per a aquest període hivernal, s'han programat un total de 8 cursos, tan variats com anglès, guitarra,tècniques antiestrès, arts aplicades, automaquillatge i tast de vins.

Cal tenir en compte que els joves fins a 25 anys tenen un descompte del 25% en el preu de la
matrícula de totes aquestes activitats i que les places són limitades. Les inscripcions a aquests tallers formatius començaran el dilluns 10 de desembre i es faran de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h al Centre cívic L'Estació del Vendrell. Les inscripcions dels tallers de Coma-ruga també es poden fer al CentreCívic de Coma-ruga de 8 h a 20 h.

A banda d'aquests tallers temàtics, també es realitzaran els cursos del Punt Òmnia: divuit cursos d'informàtica al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes. Aquests cursos són gratuïts i estan dirigits a persones que no tinguin cap contracte laboral, que estiguin jubilades o que siguin joves de fins a 24 anys. En aquest cas, les matriculacions començaran el dilluns 10 de desembre al Centre cívic L'Estació: s'obrirà el procediment a partir de les 8 h, quan es començarà a repartir els torns i, seguidament, es faran les inscripcions.
Per poder accedir a aquests cursos d'informàtica cal estar empadronat al Vendrell. Per tant, el dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DNI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta d'atur. Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions i no es podrà fer més d'un curs per persona i trimestre.

Per obtenir més informació sobre aquests cursos i sobre el procés d'inscripcions, els interessats es poden adreçar al Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1, del Vendrell), trucar al telèfon 977 66 32 89 o escriure a l'adreça electrònica centrecivic@elvendrell.net.

També es pot consultar el web www.elvendrelljove.cat i el blog equipamentscivics.blogspot.com.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell