El proper dilluns 3 de desembre, a les 18 h, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, tindrà lloc un acte de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell, la Fundació Santa Teresa i l'Associació Joan Sánchez Discapacitats del Vendrell i Baix Penedès. L'acte consistirà en la lectura d'un manifest, la projecció d'un audiovisual, parlaments i una actuació a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.


Prèviament, el proper divendres 30 de novembre, de 10 h a 12 h, Ràdio El Vendrell dedicarà el programa La Calaixera a aquest tema, amb una taula rodona i amb entrevistes a persones amb discapacitat. El programa es farà en directe des de les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té com a objectius sensibilitzar l'opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.



©2019 Ajuntament del Vendrell