11-21_LouEl TÀG posarà punt i final a la programació del segon semestre aquest proper diumenge 25 de novembre, a les 12 h, amb la representació de L'ou, una obra sense paraules i amb un gran suport musical al ritme del cinema mut, que incentiva la imaginació de l'espectador.

Amb la posada en escena del titellaire Daniel Gimeno i la producció de la companyia Títeres Tío Sapo, L'ou explica la història d'un senyor que té molta son. Vol dormir, però no el deixen. El fred, la gallina, l'insomni... tot va en contra seu. Finalment, quan ho aconsegueix, és l'hora de llevar-se.

El preu de l'entrada general per a aquest espectacle familiar és de 4 €, i 3 € per a les persones amb descompte (estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l'Associació Músics del Baix Penedès i carnet de la Biblioteca Pública Terra Baixa).

Les entrades ja es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga biblioteca), o bé a les taquilles del teatre una hora abans de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell