11-20_Cartell_25n

Per motius meteorològics, l'acte d'avui a la tarda es trasllada al Museu Deu.

La Regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament del Vendrell està organitzant diferents actes per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

L'activitat més destacada tindrà lloc el 27 de novembre a les 19.30 hores durant una concentració a la plaça de la Sardana (davant de l'escultura La primera, d'Apel·les Fenosa), on es realitzarà una encesa d'espelmes com a rebuig a la violència i en record de totes les víctimes de la violència contra les dones. L'acte conclourà amb la lectura d'un manifest institucional a càrrec del col·lectiu La Trinxera.
Eva Moreno, regidora de Ciutadania, ha convidat totes les entitats i associacions de la vila a participar activament en aquesta trobada per 'manifestar tots plegats el rebuig vers la violència contra les dones amb aquesta encesa conjunta i solidària'.

La commemoració d'aquesta jornada reivindicativa es tancarà el dia 29 de novembre a les 19.00 hores amb la celebració d'un vídeo-col·loqui que tractarà sobre les 'Consideracions entorn de la violència envers les dones'. La xerrada tindrà lloc a la sala polivalent del Portal del Pardo i anirà a càrrec de l'advocat i filòsof Josep Maria Casas Huguet.

La Regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament del Vendrell vol agrair especialment la col·laboració dels grups de dones de la vila com són el Grup de Dones del Vendrell, Grup de dones Al-manar, Associació Dones del món, Associació de dones del Barris marítims i Col·lectiu La Trinxera per la seva participació desinteressada en l'organització d'aquests actes.

Cartell




©2019 Ajuntament del Vendrell