10-31_RdpEscolaArt2_WEBLa Regidoria d'Educació del Vendrell dóna un nou impuls a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa amb la incorporació d'una renovada i àmplia oferta formativa que permetrà acostar el centre a un ventall més extens de població. Així, en els propers mesos s'aniran iniciant diversos tallers que es realitzaran els dissabtes per tal de facilitar que hi puguin accedir totes aquelles persones que, per motius personals, de feina o d'estudis, entre setmana els és impossible d'assistir a les classes ordinàries del centre.

Amb una vocació eminentment dinàmica i de caràcter puntual (una, dues o tres sessions), els tallers se centren en la realització d'un objecte o en l'adquisició d'uns coneixements bàsics sobre un àmbit en concret, per abraçar diferents tècniques artístiques tradicionals i tractar-les de manera inicial.
Així, entre novembre i desembre es podrà començar a preparar el Nadal amb el taller de figures de pessebre i el taller de postals de Nadal. Poc després, ja iniciat el 2013, es podrà assistir a unes xerrades-tallers exprés per iniciar-se en el món de l'art, que coincidiran amb el desenvolupament d'un taller per confeccionar bosses de roba o bé realitzar un taller de paper i cartró. Al març, un taller d'ous de pasqua i un altre per fer palmes i palmons oferiran a qui ho desitgi la possibilitat de preparar alguns objectes per a la celebració de la Setmana Santa. I a l'abril, Sant Jordi pren el protagonisme, la qual cosa es traduirà en dos tallers: un per fer punts de llibre i l'altre per fer un gerro de ceràmica on posar-hi la tradicional rosa que es regala en aquesta diada.

Així mateix, entre maig i juny, un taller d'iniciació a la porcellana i el paper i un altre de disseny de joies completaran aquesta nova oferta de l'Escola Municipal d'Art, que busca satisfer les demandes més diverses de la població aficionada als treballs manuals, a la creativitat i, en definitiva, al món artístic més proper.

Les inscripcions per fer els tallers, que tenen un preu d'entre 15 i 25 euros, segons el cas (excepte en el taller on es faran joies amb plata), ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga biblioteca), o bé a l'Escola Municipal d'Art.

L'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa continua oferint, en paral·lel a aquests tallers, la seva oferta formativa regular, atenent les inquietuds artístiques en l'àmbit de la ceràmica, el dibuix, la pintura, l'escultura i d'altres disciplines tradicionals tant per a adults com per a infants.



©2019 Ajuntament del Vendrell