Logotip_PCwDijous a la tarda va tenir lloc la primera sessió plenària ordinària de la Comissió Municipal de Protecció Civil.  La Comissió està formada per l'alcalde, que exerceix el càrrec de president; el regidor de Protecció Civil, com a vicepresident; el regidor de Policia Municipal; el regidor de Medi Ambient; la regidora d'Urbanisme; el cap de servei de Via Pública; el tècnic de Protecció Civil Municipal; el cap de la Policia Municipal; el cap dels Mossos d'Esquadra, el cap d'Agents Rurals de la Generalitat, el cap del parc de Bombers de la Generalitat i la responsable de Creu Roja al Baix Penedès.

En la primera sessió, a més de la constitució de la Comissió, s'ha proposat l'aprovació de la feina feta per l'àrea de Protecció Civil en el primer any de recorregut. S'han aprovat per unanimitat els següents plans d'emergències:


- Pla Bàsic d'Actuació Municipal
- Plans específics per a la Cavalcada de Reis, per a la Xatonada Popular, per a la Rua de Carnaval, per a la Festa de la Bicicleta, per a la fira Turismar, per a la Revetlla de Sant Joan, per a les Festes de Barri – Pa Beneit, per a la Festa Major i per a la Fira de Santa Teresa.
- Plans específics per a actes amb pirotècnia.


Una vegada aprovats, es presentaran tots els plans davant la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, per aconseguir l'homologació definitiva.
Finalment es va proposar la difusió de la feina feta, així com la difusió de les mesures de protecció civil que són de coneixement imprescindible per als ciutadans.



©2019 Ajuntament del Vendrell