09-24_rp_esports2_webComença la temporada amb noves activitats, com latino, cardiobox o power dumble, i amb canvis en el sistema d'abonaments per garantir la pràctica esportiva per a tothom i oferir un millor servei.

El Patronat Municipal d'Esports del Vendrell ja ho té tot a punt per iniciar el proper 1 d'octubre una nova temporada, amb les noves activitats físiques i aquàtiques que es duran a terme a les instal·lacions municipals de l'avinguda Camp d'Esports i de la carretera del Doctor Robert.

Aquestes activitats estan adreçades a totes les franges d'edat, des de petits fins a gent gran, i estan dirigides per professionals qualificats. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha explicat que "des de la Regidoria d'Esports sempre hem procurat que l'esport arribi a tothom a uns preus socialment justos. Prova d'això és que garantim la pràctica esportiva per a nens, adults i gent gran, així com per a aturats i determinats col·lectius, com els discapacitats. Però cal que tothom entengui que determinats serveis esportius no poden ser subvencionats per qui no els utilitza". A més, Teruel ha afirmat que "tot i la crisi, l'Ajuntament garanteix uns preus més baixos que a la resta de la comarca".

Quota única dels abonaments

Una de les novetats d'aquesta temporada és que s'ha canviat l'abonament. Ara hi ha una única quota, amb la qual els abonats tenen dret a una àmplia oferta d'activitats: prop de 90 classes dirigides, activitats de 30 minuts i accés lliure a la piscina, la sauna, el jacuzzi, el bany de vapor, la sala de musculació i la pista d'atletisme. A més, en breu es posarà en marxa un nou servei de dietètica, de control del pes i de fisioteràpia, també inclòs en l'abonament.

El preu d'aquesta quota única és de 30 € més IVA. "Això vol dir que una persona que vagi tres cops a la setmana a les instal·lacions municipals", afirma el regidor, "paga 2,5 € cada cop que hi va, poc més que un refresc amb un petit acompanyament".

Els aturats, els jubilats, els joves fins a 18 anys i els discapacitats tindran una quota reduïda de 20 € més IVA. També pagaran aquesta quantitat els que s'apuntin en l'horari reduït, és a dir, de 9 del matí a 1 del migdia.

Matrícula gratuïta fins al 31 de desembre

Tots aquells que s'apuntin des d'ara i fins al 31 de desembre s'estalviaran els 50 € de la matrícula. Així mateix, el Patronat Municipal d'Esports també ofereix la possibilitat de provar gratuïtament les activitats.

Amb aquestes ofertes, segons el regidor d'Esports, el que es vol és "facilitar la pràctica esportiva per a tothom, responent a les necessitats i demandes dels vilatans i adaptant-nos a la situació econòmica actual". Teruel també ha manifestat que "actuarem amb la màxima transparència i responsabilitat, sempre cobrint, com a mínim, el cost del servei prestat. El que no farem és establir un sistema injust de pagament dels serveis i que qui no utilitzi aquest servei hagi de pagar pels que el fan servir".

Totes les activitats físiques i aquàtiques es poden consultar al web del Patronat: www.elvendrellesports.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell