11_10_04_BiennalPremis_011wEl proper divendres 28 de setembre, a les 20 h a la Sala d'Exposicions del Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició i la presentació del llibre i el catàleg dels guanyadors de la VI Biennal de Ceràmica del Vendrell.

 

Els guanyadors de la Biennal van ser:

Primer premi: Monique Wuarin (Suïssa). El jurat va valorar en la seva obra, Yeraz VI, la creativitat que incideix en la força expressiva, l'equilibri de la forma, la gosadia de la innovació i la sensibilitat i relació entre dues tècniques.

Segon premi: Simcha Even-Chen (Israel). La seva obra, Flux de moviment, combina el gres porcellànic i la porcellana, la qual cosa dóna com a resultat unes formes dinàmiques de tons blancs i línies negres.

Tercer premi: Todd Shanafelt (Estats Units d'Amèrica). L'obra guanyadora, Els plomalls blancs, és una composició de figures que combina el fang, la fusta, el metall i el poliestirè.

En aquesta exposició es podrà veure, a més de les peces guanyadores, una mostra de la resta de l'obra de cadascun dels ceramistes.

L'exposició romandrà oberta fins al 4 de novembre de 2012, en l'horari següent: de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d'11 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell