09-14_SALT_formaci_inicial_caps_webEl període d'inscripcions per assistir al curs de pre-monitors de lleure infantil i juvenil està obert fins el divendres 28 de setembre al Centre Cívic l'Estació. L'horari d'atenció als interessats és de 9 a 14:00 hores i de 15:00 a 22:00 hores. Les places són limitades.

El curs es celebrarà els dies 27 i 28 d'octubre a l'edifici de Fàtima (seu social de l'Agrupament Escolta Tant Com Puc i de l'Esplai Zig Zag) i es desenvoluparà de 10 a 14:00 hores i de 15:30 a 19:00 hores.

 

Els cursos de Formació Inicial de Monitors o pre-monis són uns programes d'introducció al món de l'educació en el temps lliure que estan estructurats en mòduls i amb una metodologia específica pensada per a les/els joves que han de rebre aquesta instrucció. Aquests programes ajuden a tenir una visió clara dels continguts d'aquesta nova professió que la societat demanda cada dia amb més intensitat, a la vegada que els capacita per realitzar tasques de pre-monitor i d'ajudant els monitors en casals, colònies, campaments, etc.

Aquesta oferta formativa està orientada a joves d'entre 15 i 17 anys. Aquests cursos estan pensats per a aquelles persones que en un futur vulguin esdevenir monitors/es de lleure infantil i juvenil. D'aquesta manera, amb aquesta primera formació inicial hauran rebut uns coneixements bàsics que, més endavant, els permetran desenvolupar les activitats d'oci habituals de la seva entitat o municipi.

Per a més informació respecte el procés d'inscripció com dels cursos es pot trucar al Centre Cívic l'Estació 977 66 32 89 o adreçar-se al departament de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell al correu joventut@elvendrell.net .

 



©2019 Ajuntament del Vendrell