08-20_ricard_terraza_obra_webEl proper divendres 24 d'agost, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de pintura de Ricard Terraza, guanyador del Concurs de pintura del Vendrell del 2010. El mateix divendres s'inaugurarà l'exposició formada per les nou obres seleccionades pel Jurat del Concurs de pintura del 2012, i es durà a terme el lliurament dels premis d'aquesta edició.

Segons el crític d'art Joan Sala, "Ricard Terraza, de Granollers, amb el seu estil peculiar, palesa la continuïtat d'un artista que, mitjançant la seva maduresa, segueix una línia de progressió que el porta a ser un paisatgista digne de figurar en els capítols de la pintura catalana. La mostra que presenta evidencia una vocació que cerca en la seva pintura noves línies d'expressió, demanant que l'abstracció insinuant s'agermani amb la seva figuració. Terraza també palesa un diàleg amb els colors i assoleix un llenguatge ric de matisos que ens parlen de la realitat d'un espai i d'una acció, al mateix temps que descobreix la presència d'uns sentiments."

 

L'exposició de Ricard Terraza es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo fins al dissabte 22 de setembre, de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h i dissabte d'11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell