08-13_Salva_Ribas2wAhir al matí va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell la roda de premsa del XII Torneig Salva Ribas, que es celebrarà el cap de setmana del 25 i 26 d'agost al camp de futbol de la UE Tancat. L'Associació Esportiva Salva Ribas Miró ha presentat els diversos actes i els partits que es disputaran tant de categoria cadet com juvenil.
Enguany, els equips convidats que formen el cartell de gala són el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, la UD Torredembarra, la Selecció del Baix Penedès, el CF Damm i el RCD Espanyol. El dissabte 25 d'agost es jugaran les fases eliminatòries, mentre que el diumenge 26 tindran lloc les finals. Els partits i les fases eliminatòries que es duran a terme seran les següents:
- CADETS (matí): Nàstic – CF Reus / Selecció Baix Penedès – UD Torredembarra.
- JUVENILS (tarda): Nàstic – CF Damm / Selecció Baix Penedès – RCD Espanyol.
A banda d'aquests partits, i com a novetat d'aquesta edició, l'organització realitzarà una recollida d'aliments solidària a favor de Càritas Parroquial i Creu Roja del Vendrell. Per aquest motiu, es demana a tots els assistents que portin qualsevol aliment bàsic per destinar-lo a les famílies més necessitades de la vila. Una altra novetat d'enguany tindrà lloc dissabte a la tarda. En concret, durant la interpretació d'El cant dels ocells, els organitzadors presentaran un violoncel que va pertànyer al mestre Pau Casals i que té més de 100 anys d'història. A més, entre tots els assistents se sortejarà una samarreta signada pel jugador del FC Barcelona Marc Bartra, que també ha volgut col•laborar en aquest torneig amb aquesta aportació.


©2019 Ajuntament del Vendrell