08-03_pirat_vendrellwEl passat divendres es posava fi a les activitats de juliol dels Casals d'Estiu del Vendrell i de Coma-ruga, organitzats per l'Esplai Zig-Zag, l'Agrupament Escolta Tant Com Puc i l'Associació Trèvol a Coma-ruga, amb el suport de l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.
A la vila, es va fer una gran festa que va omplir el pati de l'escola Teresina Martorell amb inflables i un escenari on els diferents grups dels Casals van poder actuar i cantar; a més a més, es va repartir síndria i xocolata per a tothom. A Coma-ruga es va fer una gran festa ambientada en el circ: els nens i nenes van fer una representació davant les famílies i, per acabar el dia, es va organitzar un piscolabis a l'escola Els Secallets. Les activitats dels Casals no van acabar amb aquests actes, ja que continuaran fins al dia 31 d'agost.
En canvi, el que sí que va acabar divendres passat va ser el Pira't Estiu, una activitat adreçada als joves d'entre 12 i 14 anys. Aquest grup va participar durant les dues primeres setmanes de juliol en tot un seguit d'activitats, com escalada, curses d'orientació, piscina, platja o sortides amb bicicleta, i a la vegada es va preparar per marxar tota una setmana de campaments. Enguany l'estada es va realitzar al terreny Devesa de les Codines, situat al poble de Montesquiu (Osona). Van ser cinc dies d'activitats, jocs i rutes plens d'emocions i experiències. Aquest és el segon any consecutiu que es fa aquesta activitat amb aquest format i tots dos anys ha tingut una afluència de participants força notòria.
Per a més informació dels Casals, podeu adreçar-vos a l'escola Teresina Martorel del Vendrell i a l'escola Els Secallets de Coma-ruga.


©2019 Ajuntament del Vendrell