07-30_1r_premi_track_Batakfoto_Andreu_Robust_webEl divendres 27 de juliol va tenir lloc la final del Premi Baix Penedès del Track. En aquesta ocasió, el grup guanyador va ser Nemset, de Banyeres del Penedes (indie-pop), que va aconseguir una actuació a Igualada i a la Sala Monasterio de Barcelona, una formació a càrrec d'un músic/productor i la gravació d'un vídeo promocional. D'altra banda, Lee-on's, del Vendrell (rock), va guanyar el premi especial del cinquè aniversari i va ser el grup que va obtenir més vots del públic. En aquest cas, va obtenir una actuació a la Casa de la Música de Terrassa. Per tancar la nit de divendres, el grup Txarango va presentar les cançons del seu últim disc Benvinguts al llarg viatge.

L'endemà, el dissabte 28, es va dur a terme la final del Track. El guanyador va ser la formació Batak, del Vallès Oriental (reggae, ska i folk), que s'emportà com a premi la gravació, el disseny i la maquetació d'un disc i l'actuació a la Sala Monasterio de Barcelona. El segon premi, de 1.000 euros, va ser per a 9Son, de Barcelona (rumba catalanollatina), i el tercer premi, de 600 euros, per a Fetitxe 13, de Reus (hip-hop). El grup convidat The Toasters, que va fer un recorregut pels seus grans èxits d'una llarga carrera musical, va posar el punt final al Track i a la Festa Major del Vendrell.

 

Des de l'organització del Track volem donar les gràcies a tots els grups finalistes del Premi Baix Penedès i els finalistes del Track, a tots els membres del Jurat, tant del Premi Baix Penedès com del Track, als presentadors del concurs, al públic assistent i a totes les persones que col·laboren per fer possible el Track.



©2019 Ajuntament del Vendrell