20120722_34ena_Cursa_Popular_Vila_del_Vendrell_143_webEl passat diumenge 22 de juliol, els carrers del Vendrell van acollir la tradicional Cursa Popular Vila del Vendrell, organitzada pel Patronat d'Esports amb la col·laboració del Club d'Atletisme Runners El Vendrell i l'empresa Running Solutions. En aquesta ocasió, més de 450 corredors van prendre part en una prova que destaca pel gran ventall d'edats dels corredors. Pel que fa a la prova de sis kilòmetres, més de 330 corredors van completar un circuit urbà amb sortida i arribada a la carretera del Doctor Robert. Els guanyadors van ser Robert Dubai i Paula Barrado, en les respectives categories masculina i femenina, en una cursa en què l'organització va destacar el bon nivell assolit.

 

També va ser important el nombre de participants en la prova per a nens nascuts a partir de l'any 2003, en la qual es van inscriure 65 joves corredors. En aquesta cursa, que constava d'una distància de 350 metres, van creuar la línia de meta en primera posició Pau Esteve i Júlia Díaz. Finalment, va tenir lloc una cursa per a corredors nascuts entre el 1998 i el 2002, amb una participació de més de 50 nens. En aquesta cursa s'imposaven Àlex Sala i Laura Girol, respectivament, que assolien la primera posició per segon any consecutiu.

El lliurament de premis va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, que va destacar l'èxit de participació i va agrair la col·laboració del Club d'Atletisme Runners El Vendrell, que amb només sis mesos de vida ha aconseguit involucrar un important nombre d'atletes.



©2019 Ajuntament del Vendrell