07-02_prensaprobeachsoccer_webEl proper cap de setmana, a la zona del Riuet de Coma-ruga, tindrà lloc la fase prèvia de la primera edició del Torneig de futbol a la platja Pro Beachsoccer Tour 2012, en què participaran tant equips masculins com femenins. La fase final es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 de juliol. Aquest esdeveniment esportiu, que compta amb la col·laboració dels patronats d'Esports i de Turisme de l'Ajuntament del Vendrell, també té un vessant solidari per recaptar fons per a la Fundació Esport Solidari Internacional.

 

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha destacat que aquest acte esportiu també serveix com a promoció turística per al municipi i genera més activitat als establiments de les platges. Els organitzadors, Miguel Pareja i Simón Aldea, han agraït la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i preveuen una participació important. Pel que fa al vessant solidari, hi haurà un espai de venda de marxandatge per recollir fons en benefici d'Esport Solidari Internacional. El president de la Fundació, Josep Maldonado, ha manifestat que el fet de tenir en compte aquesta Fundació en aquest tipus d'esdeveniments els serveix per donar-se a conèixer dins del món de la solidaritat. En aquest sentit, Maldonado també ha mostrat la seva satisfacció pel fet que aquest torneig es desenvolupi a Coma-ruga i que compti amb la participació d'equips femenins.

El futbol a la platja és un esport espectacular, ja que la sorra posa a prova la força física, el treball en equip i la tècnica individual. La pilota està gairebé sempre a l'aire, fet que permet realitzar rematades acrobàtiques.

Per tant, l'espectacle esportiu està garantit aquest proper cap de setmana a Coma-ruga.



©2019 Ajuntament del Vendrell