06-27_premis_5_Concurs_2_webL'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví confirmen l'èxit de la cinquena edició del Concurs de Dibuix Infantil que l'empresa organitza al Vendrell amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que es va commemorar el passat 22 de març. Aquest any, un total de 563 alumnes de 3r i 4t de primària han presentat els seus dibuixos. Els alumnes eren de vuit centres escolars del Vendrell: Teresina Martorell, Àngels Garriga, Àngel Guimerà, Marta Mata, Pau Casals, Els Secallets, Pla de Mar i Sagrat Cor.

Benet Jané, alcalde del Vendrell, i Jaume Escarré, regidor d'Aigües i president d'Aigües de Tomoví, acompanyats del gerent de l'empresa, Sergi Martí, han lliurat una càmera fotogràfica aquàtica a la guanyadora, Lídia Corbillo Ortiz, de l'escola Teresina Martorell, i set puzles magnètics educatius del món als finalistes: Gisela González Romagosa, de l'escola Àngels Garriga; Marc Busquets Crespo, del col·legi Sagrat Cor; Nerea Gómez Garrido, de escola Pla de Mar; Paula Rodríguez Velayos, de l'escola Els Secallets; Maria Ramírez Palau, de l'escola Marta Mata; Iker Sánchez Obregón, de l'escola Pau Casals, i Yaiza Campanales Jala, de l'escola l'Àngel Guimerà.

 

Per la seva banda, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, ha comentat que "volem agrair a tots els nens del municipi la seva participació en el Concurs de Dibuix. Podem afirmar sense cap mena de dubte que els escolars del Vendrell pinten molt bé, com per un excel·lent, ja que tots els treballs, que tenen una gran creativitat, reflecteixen la importància de fer un ús responsable d'aquest recurs tan valuós, que alhora és l'objectiu que ens marquem cada any amb aquesta iniciativa".

El lema del certamen d'aquest any, "Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta", tenia per objectiu difondre entre els més joves la importància d'agafar hàbits responsables amb l'aigua, ja que això repercutirà en la conservació i la sostenibilitat del recurs. En aquest sentit, Jaume Escarré, regidor d'Aigües, ha manifestat que "ens agradaria que aquest missatge arribés des dels més joves, a través dels seus dibuixos, fins al conjunt de la societat".

L'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví agraeixen a tots els nens participants la seva creativitat, implicació i esforç, i informen que seguiran desenvolupant iniciatives que difonguin el sentit de responsabilitat respecte a l'ús de l'aigua.



©2019 Ajuntament del Vendrell