06-20_3r_premi_2001_webS'obre el termini fins a les 14.30 h del 21 de setembre de 2012 per entregar les fotos per al XIV Concurs de Fotografia del Museu Arqueològic del Vendrell.

Aquest any s'ha escollit el tema Elements ceràmics aplicats a l'arquitectura dels municipis del Baix Penedès. Enguany s'ha decidit que el tema del concurs se centri en els elements ceràmics que trobem decorant o formant part dels edificis i monuments de la nostra comarca. Aquest tema ja es va demanar l'any 2001, amb motiu de la I Biennal de Ceràmica del Vendrell, on es van descobrir gran quantitat d'elements ceràmics situats a les teulades, parets i balconades dels nostres edificis. I ara, a l'any 2012, es torna a demanar per celebrar-ho conjuntament amb la VI Biennal de Ceràmica, i perquè creiem que encara serem capaços de trobar més elements que ens sorprendran i que donen sentit i qualitat al nostre entorn.

 

Per obtenir les bases podeu dirigir-vos al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24 del Vendrell), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l'Ajuntament, on també us hi podreu inscriure.

Amb motiu del tancament per obres del Museu Arqueològic, el lliurament de premis es farà el divendres 28 de setembre de 2012, a les 7 del vespre, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

La fotografia que trobem en el tríptic és de Jordi Sabaté Garcia, guanyador del tercer premi de l'edició del Concurs de l'any 2001.



©2019 Ajuntament del Vendrell