Els lots del sorteig es traslladaran a un local del carrer del Peix.

La segona campanya de dinamització comercial que porta per títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", organitzada per 12 barris de Catalunya, que al Vendrell compta amb la col·laboració del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), ja està en marxa amb un ritme important de participació.

Fins al dijous 21 de juny, tots els tiquets de compra dels establiments adherits, que estiguin identificats amb el cartell anunciador, poden optar als premis dels diversos sorteigs que es duran a terme el divendres 22 de juny, a les 12 h, a la plaça del Tívoli. Per participar-hi només cal que poseu el nom, els cognoms i un telèfon de contacte darrere dels tiquets de compra i el dipositeu en una de les tres urnes que hi ha a l'oficina del CIT (carretera del Doctor Robert), al Mercat Municipal i al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament (plaça Vella).

 

A partir del proper dilluns 18 de juny, l'exposició dels lots que se sortejaran canvien la seva ubicació i es trobaran exposats al carrer del Peix, número 3. Aquest canvi d'ubicació ha estat possible gràcies a la cessió de l'espai que els propietaris han fet a l'Ajuntament.

Les regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, agraeixen la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hagués estat possible. També agraeixen la cessió dels productes típics del Vendrell que formen part del lot de Catalunya, que és el mateix per als 12 barris de la resta del país que també realitzen la campanya de forma simultània.

La llista de tots els comerços adherits a la campanya està exposada juntament amb els productes que se sortejaran.



©2019 Ajuntament del Vendrell