El Ball de Diables del Vendrell serà l'amfitrió de la XV Mostra de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya.

El proper dissabte 16 de juny, el Vendrell acollirà la XV Mostra de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya, que comptarà amb la presència dels balls de diables del Vendrell, l'Arboç, la Riera de Gaià, Sant Quintí de Mediona, Sitges, Tarragona, Torredembarra, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

 

La Mostra començarà a les 17 h, amb una cercavila de timbals des de l'escola Àngel Guimerà fins a la plaça Nova, on a les 17.30 h tindran lloc els auto sacramentals de cada colla. A les 21.30 h s'iniciarà la cercavila de foc pels carrers del centre de la vila, que acabarà a la carretera del Doctor Robert amb una encesa conjunta. Tot seguit, a la plaça Nova, hi haurà el sopar de germanor, i a les 24 h engegarà el concert de Miquel del Roig i DJ Esnelio, que s'encarregarà de posar punt final a la Mostra.

Durant la setmana prèvia a la Mostra, els aparadors de diversos comerços del Vendrell han acollit una exposició sobre les nou colles de diables que seran presents aquest dissabte al Vendrell. L'objectiu és donar a conèixer la història de cada entitat i mostrar la seva indumentària.

pdf Avís de Protecció Civil de l'Ajuntament del Vendrell sobre el recorregut de la cercavila de foc i amb consells de seguretat



©2019 Ajuntament del Vendrell