06-06_detencio_material_webAquesta setmana, la Policia Municipal del Vendrell ha detingut una persona com a presumpte autora de robatori en un domicili.

La trucada d'un veí va alertar la Policia Local sobre la presència d'un home que semblava que estava fent un robatori en un edifici d'un carrer proper al seu habitatge.

Les patrulles van encerclar la zona del c. Mare de Déu del Carme, per evitar la possible fugida d'aquesta persona sospitosa. En l'edifici en qüestió es va observar que hi havia llum en un pis, al qual els agents van accedir per una balconada perquè la porta del bloc trobava tancada. A l'interior d'aquest pis van trobar un home amagat sota d'un llit. Tot seguit, els agents van observar que la porta del pis estava forçada i que hi havia diversos objectes desmuntats: les aixetes dels lavabos i la pica, una aixeta exterior, 47 tubs de coure d'uns 25 cm, un puntal d'encofrar de color blau, diverses eines per tallar i manipular els objectes sostrets, etc. Una part d'aquest material ja estava dins d'una motxilla. E va detenir el sospitós per un presumpte delicte de robatori amb força.

 

Un cop fetes les diligències, el detingut, que respon a les inicials F.J.A.L. i que és veí del Vendrell, va ser lliurat als Mossos d'Esquadra per passar-lo a disposició judicial. També es va avisar la propietària de l'immoble on es van produir els fets, que és una veïna de Terrassa.



©2019 Ajuntament del Vendrell