05-30_campanya_comer_2012_004_webAquesta setmana s'ha presentat a Barcelona la segona edició de la campanya comercial "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", que s'inicia demà divendres 1 de juny. Es tracta d'un projecte liderat pel Vendrell en què hi particicipen altres municipis que també duen a terme el Pla de Barris al seu nucli antic: la Barceloneta i el Raval Sud de Barcelona, Besalú, Cambrils, la Bisbal d'Empordà, la Selva del Camp, Lleida, Sant Feliu de Codines, Solsona, Tarragona i Torelló. El seu objectiu és promoure la dinamització del comerç de proximitat als nuclis antics.

Durant la presentació, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, va donar les gràcies als altres municipis per la confiança rebuda un any més per anar al davant del grup de treball. També va destacar la bona feina dels tècnics dels diferents ajuntaments per saber continuar la tasca iniciada l'any passat, corregida i augmentada, ja que amb menys pressupost s'ha aconseguit la participació de més municipis i mantenir la molt bona participació de comerciants com l'any passat.

Durant els dies de la campanya, les persones que comprin als establiments adherits dels nuclis antics, que tinguin el cartell identificatiu de la campanya, optaran al sorteig d'un lot de productes típics o de serveis cedits per cadascun dels municipis. A més del sorteig del lot conjunt, se sortejaran lots de productes cedits pels establiments del Vendrell. L'últim dia de la campanya, el divendres 22 de juny, es realitzaran diversos sorteigs simultanis. D'una banda, hi haurà el sorteig del lot comú de productes típics o de serveis cedits pels diversos municipis adherits a la campanya, i de l'altra, els sorteigs corresponents al nombre de lots dels productes cedits pels establiments del Vendrell que participen en la campanya.

Podran participar en els sorteigs totes les persones majors d'edat que comprin, de l'1 al 21 de juny de 2012, als establiments del nucli antic adherits a la campanya i que estiguin identificats amb el cartell anunciador. Només caldrà posar les dades personals del comprador (nom, cognoms i telèfon de contacte) darrere del tiquet de compra dels establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya i dipositar-lo en una de les urnes que hi haurà a l'oficina del CIT, a la carretera del Doctor Robert, al Mercat Municipal, al SAC de l'Ajuntament (plaça Vella, s/n) o al local social Sant Joan al carrer de Sant Joan, 5-11.

Els sorteigs es realitzaran el divendres 22 de juny de 2012, a les 12 h, a la plaça del Tívoli del Vendrell. Serà un acte obert a tothom que comptarà amb l'assistència de representants de l'Ajuntament i del CIT. I el dijous 12 de juliol, a les 12 h, es lliuraran els premis. En aquest acte, obert a tothom, també assistiran els representants de l'Ajuntament i del CIT.

El lot de productes que se sortejarà es podrà veure a partir de demà en un local del c/ Cafès que ha estat cedit a l'Ajuntament del Vendrell per a aquesta finalitat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell