La neteja del dipòsit del Nou Vendrell obliga a tallar el subministrament d'aigua en aquesta urbanització el proper dilluns.

L'empresa mixta municipal aigües de tomoví, que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, informa que es realitzaran tasques de neteja del dipòsit d'aigua del Nou Vendrell, per la qual cosa serà necessari realitzar una suspensió temporal de subministrament d'aigua en aquesta urbanització el proper dilluns 4 de juny de les 7 h a les 20 h.

L'empresa aconsella els veïns del Nou Vendrell que vigilin que cap aixeta quedi oberta, per evitar possibles pèrdues innecessàries d'aigua, així com incidències en les instal·lacions interiors durant el restabliment del servei. Així mateix, en aquest període de temps, s'aconsella de no utilitzar electrodomèstics, com rentadores o rentavaixelles.

aigües de tomoví informa que està treballant per millorar l'abastament d'aigua al municipi i agraeix la comprensió dels veïns. A més, recorda que tenen a la seva disposició el telèfon del Centre d'Atenció al Client 900 81 27 81, on atendran qualsevol consulta o dubte.



©2019 Ajuntament del Vendrell