Com cada any, el dia 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una jornada molt consolidada en la nostra societat que dóna a conèixer els museus del territori.

Com ja és costum, el Museu Deu participarà d'aquesta jornada i organitzarà diversos actes del 17 al 20 de maig. D'aquesta manera, el dijous 17 tindrà lloc un taller d'artteràpia en dues sessions, la primera a les 18 h, destinada a infants de 7 a 10 anys, tindrà un cost de 3 euros per persona, i la segona a les 20 h, per a adults, tindrà un cost de 4 euros per persona.

 

El dissabte 18 es duran a terme totes les activitats de la setmana. Durant tot el dia, en horari d'obertura del Museu (de 10 h a 13 h i de 17 a 20 h), hi haurà la jornada de portes obertes. A les 11 h, al Museu Deu començarà una ruta temàtica pel Vendrell per conèixer la figura de Josep Maria Gual. Durant la ruta es visitaran diversos espais públics de la vila per tal de conèixer les obres d'aquest artista vendrellenc. A la tarda, es realitzarà el taller "Bufar i fer taques", una activitat relacionada amb l'exposició de pintures "Josep Maria Gual: de la gènesi a la plenitud" que hi ha exposada a la Sala Soterrani del Museu Deu. Aquest taller s'impartirà en dues sessions: la primera, que tindrà lloc a les 17.30 h, serà per a famílies amb nens i nenes de 6 a 10 anys, mentre que la segona sessió, a les 18.30 h, serà per a nois i noies d'11 a 14 anys. Per acabar el dia, hi haurà un concert a càrrec de la Coral Polifònica del Vendrell, dirigida per Joan Toldrà, a la Sala de les Catifes.

Finalment, per tancar els actes del Dia Internacional dels Museus, el diumenge 20 de maig, a les 12.30 h, es repetirà la ruta temàtica pel Vendrell per conèixer la figura de Josep Maria Gual i les seves obres a la vila. La ruta també s'iniciarà al Museu Deu.

Cal tenir en compte que totes les activitats tenen places limitades, per la qual cosa cal inscriure's prèviament al Museu Deu.



©2019 Ajuntament del Vendrell