05-07_web_igualada_1_webEl passat diumenge 6 de maig la ciutat d'Igualada va organitzar el Campionat de Catalunya Cruyff Court, que enfrontava el millor equip masculí i femení de les ciutats d'Igualada, Reus, el Vendrell i Vilanova i la Geltrú.

L'equip masculí de l'escola Àngel Guimerà i l'equip femení de l'escola Sagrat Cor van ser els encarregats de representar el Vendrell en aquest campionat. Durant tot el matí, els alumnes de les diferents escoles catalanes van demostrar la seva qualitat tècnica i els seus valors esportius de companyonia, respecte i joc net al terreny de joc.

Les noies del Sagrat Cor, després de disputar tres partits molt igualats, van acabar el Campionat en tercera posició. Cal dir que en tot moment van demostrar un gran respecte cap a les seves rivals, per la qual cosa aquest comportament va ser reconegut pels representants de la Fundació Cruyff, que les va guardonar amb el premi Joc net.

 

La lluita i la constància de l'equip masculí del Vendrell va permetre als alumnes de l'escola Àngel Guimerà disputar la final contra l'Igualada, l'equip amfitrió. Tots dos equips, amb el seu joc, van fer vibrar les seves aficions, a les quals van delectar amb un recital de gols. Finalment, l'equip vendrellenc va sentenciar el partit amb un cinquè gol que els va permetre guanyar el Campionat de Catalunya.

Durant tota la jornada, tres cercapromeses (un espanyol, un holandès i un anglès), tots tres representants de la Fundació Cruyff, van observar de prop els jugadors dels diferents equips per tal de seleccionar dos jugadors i dues jugadores de cada ciutat per representar Catalunya en el Campionat Europeu Cruyff Court, que es durà a terme al juny a Holanda. Els representants vendrellencs que formaran part de la selecció catalana seran Julián Bustamante, David Rodríguez, Judith Guardiola i Amanda Rodríguez.

Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, va felicitar els representants vendrellencs i els va desitjar que donin una bona imatge, no només com a representants de Catalunya sinó també com a esportistes vendrellencs, en la propera cita que tindrà lloc a Amsterdam.



©2019 Ajuntament del Vendrell