L'Ajuntament del Vendrell ha rebut una comunicació oficial favorable del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques sobre el Pla d'ajust aprovat en el Ple del passat dia 30 de març. Aquesta valoració favorable és un requisit indispensable per tal de poder acollir-se a la línia de finançament que estableix el Reial decret 4/2012 per al pagament del deute als proveïdors.

En aquest sentit, el regidor d'Hisenda, Joan M. Diu, es mostra satisfet per aquesta resposta positiva del Ministeri, ja que, d'una banda, "donarà una major tranquil·litat als proveïdors" i, de l'altra, demostra que "el govern municipal va fer una bona feina a l'hora d'elaborar un Pla d'ajust realista, que permetrà posar en pràctica el full de ruta que ha de seguir l'Ajuntament del Vendrell en els propers anys, per tal de millorar la situació econòmica de la hisenda municipal".

El següent pas serà l'aprovació, abans del dia 15 de maig, de la formalització d'aquesta operació de finançament a través de l'òrgan competent de la corporació local.



©2019 Ajuntament del Vendrell