04-24_cloenda_curs_perruqueria06_webEl curs de Serveis auxiliars de Perruqueria forma part dels cursos de formació ocupacional programats per a l'any 2011 pel Departament de Formació de L'Eina. Aquest curs ha constat de 250 hores teòriques, a més de 100 hores de pràctiques que les alumnes han desenvolupat en diferents perruqueries del municipi i de la comarca.

La formació professional ocupacional forma part de l'oferta formativa de L'Eina del Vendrell. Aquesta formació es du a terme a través de les entitats col·laboradores del Servei d'Ocupació de Catalunya, de les quals L'Eina forma part.

El curs de Serveis auxiliars de Perruqueria està format per cinc mòduls, a través dels quals l'alumnat pot conèixer totes les matèries indispensables per adquirir els coneixements teòrics i pràctics que permetin desenvolupar l'activitat adequadament. Una particularitat d'aquest curs és que es tracta d'una formació amb certificat de professionalitat, que permetrà convalidar algunes assignatures dels cicles de grau mitjà corresponents a aquesta matèria. El curs ha estat impartit i coordinat pel Gremi de Perruqueria de Tarragona, i s'ha dut a terme a les instal·lacions de L'Eina - Escola de Formació (avinguda de les Escoles).

Un total de 18 noies han participat en el curs, les quals han realitzat les pràctiques en diferents perruqueries associades. Cal dir que algunes d'aquestes perruqueries ja han mostrat el seu interès per algunes alumnes del curs.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell