04-23_motis_chamorro_webEl darrer dels concerts del Cicle Jazz a l'Auditori, que tindrà lloc el dissabte 28 d'abril, a les 22 h, comptarà amb una de les intèrprets més jove del panorama jazzístic del país: la trompetista i cantant Andrea Motis.

En aquesta ocasió, el grup que actuarà s'anomena Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet, i està format per Joan Chamarro, saxos; Andrea Motis, veu, saxos i trompeta; Ignasi Terraza, piano; David Mengual, contrabaix, i Esteve Pi, bateria.

En aquest concert de jazz, el reconegut multiinstrumentista Joan Chamorro torna a presentar la joveníssima Andrea Motis en un espectacle ple de matisos, en el qual es poden trobar noms destacats del panorama jazzístic del país. Es tracta de jazz clàssic barrejat amb títols incunables com Over the rainbow, My one and only love, Basin street o Chega de saudade, amb la companyia d'aquesta precoç cantant, trompetista i saxofonista catalana que és membre de la big band més jove d'Europa, la Sant Andreu Jazz Band. Amb només 16 anys, Andrea Motis ja ha editat tres discos, ha participat en més d'un centenar de concerts de diferents festivals i programacions del país, i fa pocs mesos va deixar meravellat el mateix Quincy Jones.

Serà un concert per gaudir de la música, el qual tancarà una nova temporada estable de jazz a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell