04-17_rp_final_cros_nacional_webLa Trobada i Final Nacional de Cros Escolar es durà a terme el diumenge 22 d'abril, a partir de les 11 h, al pantalà del port de Coma-ruga, i es durà a terme fins a les 14 h. Es preveu que hi participin gairebé 1.000 infants de tot Catalunya. El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports, són els encarregats d'organitzar l'acte.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha explicat que l'organització d'aquest esdeveniment mostra, una vegada més, la implicació del Vendrell en el foment de l'esport base i la pràctica esportiva entre els més joves de la societat. A més, la participació d'un elevat nombre d'infants, que vindran acompanyats per les seves famílies, "també suposarà una promoció turística de les nostres platges", ha afegit Teruel.

Per la seva banda, el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha manifestat que "aquest acte esportiu és només la punta de l'iceberg de tots els cros escolars que es fan a tot el país, i demostra la importància de l'esport fora de l'àmbit federatiu". Per això, la Trobada es considera com una gran festa de l'esport tant de la Unió de Consells del país com del Vendrell.

Per tant, diumenge 22 d'abril es podrà gaudir d'un gran espectacle esportiu amb un miler d'infants fent cros a la platja de Coma-ruga.



©2019 Ajuntament del Vendrell