04-11_AlfredBosch_webEl proper dijous 19 d'abril, a les 20 h, tindrà lloc, a la Sala de les Catifes del Museu Deu, la presentació del nou llibre d'Alfred Bosch, escriptor i diputat al Congrés per la coalició d'Esquerra Republicana de Catalunya, Reagrupament i Catalunya Sí.

El llibre, titulat I ara, què? (editorial Galaxia Gutenberg), és un assaig molt personal. Amb un estil àgil i proper, Alfred Bosch hi analitza els canvis fonamentals que s'han produït a la societat catalana durant el període que engloba el final de la presidència de Jordi Pujol fins al tancament del cicle de consultes sobre la independència amb la plataforma Barcelona Decideix, de la qual ell en va ser el portaveu ara fa tot just un any.

I ara, què? descriu molts passatges de com es va organitzar la consulta del 10-A, tot i que l'obra fuig de ser un simple anecdotari. La faceta d'historiador d'Alfred Bosch és ben visible quan fa un breu repàs de les relacions entre Catalunya i Espanya des de 1714, emmirallant el cas català al procés d'independència dels Estats Units. Així mateix, el llibre de Bosch també dóna a conèixer l'evolució personal d'algú que passa a l'acció i decideix entrar en política.

És una obra ben travada, rodona i capaç de mantenir l'interès del lector en tota l'extensió.



©2019 Ajuntament del Vendrell