03-21_Marxa_Nrdica_amb_vinyes_WEBEl proper dissabte 24 de març el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell iniciarà l'activitat de marxa nòrdica, que durarà fins a l'octubre.

La marxa nòrdica és una activitat física aeròbica molt agradable i fàcil de practicar que incorpora uns bastons similars als utilitzats en l'esquí de fons. La marxa nòrdica és molt més efectiva que caminar: actua de forma suau, però eficaç, millora la força muscular i tonifica els músculs; a més, activa el sistema cardiovascular i repercuteix de manera directa en la coordinació i la mobilitat.

Com a novetats, cal destacar les sortides temàtiques, les nocturnes, les infantils i altres que estan programades per a aquest any. A més, s'ha creat una targeta de soci per a tota la temporada 2012, amb un cost de 10 € i amb reducció als preus aplicats a les sortides especials. Enguany serà obligatori fer la reserva anticipada a l'Oficina Municipal de Turisme del Vendrell (av. Brisamar, 1, de Coma-ruga).

Podeu consultar els dies de sortida i els preus al web del Patronat Municipal de Turisme www.elvendrellturistic.com, o bé podeu trucar al telèfon 977 68 00 10.



©2019 Ajuntament del Vendrell