03-07_OPEN_BTT_TOUR_webUn total de 730 persones van participar el passat diumenge 4 de març en la setena edició de l'Open BTT Tour al Vendrell, l'esdeveniment que inicia la temporada 2012 per als aficionats al món del ciclisme de muntanya. Una cinquantena de nens van ser els encarregats d'inaugurar la jornada, que va estar marcada per la bona climatologia. Així doncs, la caravana de l'Open va escenificar, de nou al Vendrell, el caràcter familiar i festiu que la caracteritza, i que a la vegada l'ha convertida en una de les proves de bicicleta tot terreny (BTT) de referència.

La pedalada dels adults va començar després del tall de cinta protocol·lari, que va anar a càrrec del regidor d'Esports, Sergi Teruel, i de la regidora de Turisme, Àngels Turdiu. Després d'unes paraules d'ànim per part de Jordi Calsina, un dels motors de l'Open BTT Tour, al costat de Dani Abril, s'iniciava la prova de l'Open del Vendrell, que consistia en dos recorreguts de 25 i 46 quilòmetres, respectivament, que van agradar molt als participants, els quals van travessar els municipis del Vendrell, Albinyana, Bonastre i Roda de Berà; mentrestant, els acompanyants van gaudir d'una visita guiada al Celler Augustus Forum, on van poder tastar els millors vinagres de la zona.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha valorat molt positivament la jornada, especialment per la presència de visitants que van demostrar "que l'esport també pot ser un motor econòmic per al municipi i, a més, una bona manera de promocionar la vila en uns moments econòmicament difícils per a tothom. Per tant, hem de felicitar-nos per la feina feta i per la iniciativa de l'Open Natura".

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, ha confirmat la pernoctació en establiments turístics del municipi d'un important nombre de participants i d'acompanyants, els quals "també han aprofitat per visitar equipaments culturals i cellers de la zona".

 



©2019 Ajuntament del Vendrell