Aigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, comunica que el proper divendres 9 de març executarà uns treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua a la zona de la Masia Blanca I. Per això, l'empresa es veu obligada a suspendre el subministrament d'aigua en aquesta zona des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Concretament, es veuran afectats l'avinguda de la Masia Blanca i el passatge dels Mariners, així com els següents carrers: Arístides Mallol, Juli González, Pau Gargallo, Joan Rebull i Josep Cañas.

Per tal d'evitar possibles pèrdues innecessàries d'aigua, així com incidències en les instal·lacions interiors, Aigües de Tomoví demana als ciutadans que vigilin que cap aixeta quedi oberta durant el restabliment del servei. Durant aquest període de temps s'aconsella no utilitzar electrodomèstics, com ara rentadores o rentavaixelles.

Aigües de Tomoví agraeix la comprensió dels veïns i informa que està treballant per millorar l'abastament d'aigua al municipi. A més, recorda el telèfon del Centre d'Atenció al Client, 900 81 27 81, a través del qual s'atendrà qualsevol consulta o dubte.



©2019 Ajuntament del Vendrell