02-29_regidora_mobilitat_webEl servei de transport col·lectiu urbà del Vendrell està format per 4 línies. Actualment, dues d'aquestes línies, la L3 i la L4, tenen parades als barris marítims del Vendrell, amb origen des del nucli urbà:

-L3: Hospital - Centre - Coma-ruga - Sant Salvador - Sanatori

-L4: Hospital - Centre - Coma-ruga - El Francàs - Els Masos

El recorregut actual d'aquestes línies, tant per accedir com per sortir del barri de Coma-ruga, recorre el perímetre del barri de la Creu de Coma-ruga i passa per l'avinguda de la Generalitat en tots dos sentits de circulació; per això, cap d'aquestes dues línies té parades a l'Estació de trens de Sant Vicenç de Calders. En els propers dies s'iniciaran les obres al carrer de la Gavina, on s'hi ubicarà una nova parada de bus urbà per donar servei als usuaris de l'Estació de trens.

La regidora de Mobilitat i Transport de l'Ajuntament del Vendrell, Elisabet Rodríguez, ha explicat que "es tractava d'una reivindicació de molts ciutadans, i per aquest motiu s'ha cregut oportú fer un canvi de recorregut d'aquestes rutes per crear una parada de bus urbà en aquest lloc".

Està previst que la nova parada de bus urbà a l'Estació de trens de Sant Vicenç de Calders funcioni a principi del mes d'abril.

pdf Plànol d'ubicació de la nova parada de bus urbà

 



©2019 Ajuntament del Vendrell