02-14_Foto_oquestra_AULOS_WEBEl Cicle de Joves Intèrprets de l'Auditori Pau Casals del Vendrell continua oferint concerts d'escoles i conservatoris de música amb la intenció que el públic pugui apreciar el valor del seu treball i el seu nivell musical.

Així doncs, el diumenge 19 de febrer, a les 12 del migdia, actuaran l'Escola Municipal de Música "Aulos" de Cerdanyola del Vallès i l'Orquestra de Grau professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa. De fet, la presència d'aquestes dues orquestres és fruit d'una estada de treball i intercanvi entre tots dos centres musicals que es durà a terme els dies 18 i 19. Aquesta estada tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de l'Auditori Pau Casals.

El concert l'iniciarà l'Escola Municipal de Música "Aulos" de Cerdanyola del Vallès, dirigida per Pedro Pardo. En aquest cas, interpretarà el "Rondó" de la Suite Abdelazer, d'Henry Purcell, i la Simfonia de les joguines en do major (Kinder symphonie), de Leopold Mozart. A continuació, l'Orquestra de Grau professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa, sota la direcció de Jordi Bonilla, interpretarà el Concert per a oboè i orquestra en re menor, d'Alessandro Marcello, amb la presència del solista d'oboè Sergi Medina. Tot seguit, interpretaran la Simfonia núm. 25, de Wolfgang Amadeus Mozart. Per acabar, hi haurà una actuació conjunta de totes dues orquestres, que interpretaran l'obra Cançons folk i danses per a orquestra.

En total, cinquanta alumnes de música de dos centres d'ensenyament musical diferents posaran en comú els seus coneixements, faran una estada de treball i després els donaran a conèixer al públic.



©2019 Ajuntament del Vendrell