02-01_la_foto3_webEls dies 29 i 30 de gener, dos periodistes de la revista francesa Mon Jardin & ma Maison, especialitzada en jardins, decoració i altres reportatges sobre gastronomia, van visitar el Vendrell. Els periodistes venien a realitzar un viatge de premsa centrat en el calçot de Valls, el peix de Cambrils i el xató del Vendrell. En tot moment van ser acompanyats per una persona del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell.

 

El dia 29 a la tarda van visitar l'horta d'en Joan Morgades per estudiar, sobre el terreny, com farien el reportatge fotogràfic de l'escarola de cabell d'àngel, utilitzada per fer el xató. L'endemà, a primera hora, van realitzar el reportatge. Tot seguit, al voltant de les 11.30 h, van iniciar la visita al Celler Avgvstvs Forvm, on van quedar impressionats pel món del vinagre, el qual desconeixien totalment, pel tast i pel tracte rebut. A continuació, a la Sala Entrevinyes, ubicada al mateix celler, van gaudir d'una demostració de l'elaboració del xató i del dinar a càrrec de Miquel Soria, xef del Restaurant Miquel Soria del Vendrell.

Segons els informes enviats per Marta Casanova, del Servei de Premsa del Centre de Promoció Turística a París, els periodistes van informar que tot va anar molt bé i que van estar molt satisfets de les visites i dels guies, responsables i xefs que van conèixer, i agraeixen el tracte rebut.



©2019 Ajuntament del Vendrell