02-01_Jornades_IntergeneracionalswLes II Jornades intergeneracionals "Avi, porta el teu nét! Nét, porta el teu avi!", organitzades pel Museu Deu i l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell, continuen les activitats previstes. Després de l'èxit de públic obtingut a les dues darreres sessions, el proper dimecres 8 de febrer es realitzarà el taller "L'ús del desús", una activitat que tindrà lloc al jardí del Museu Deu a les 17.30 h.

En aquesta ocasió, i seguint la temàtica de la ceràmica al Vendrell i l'ús de la terrissa a la nostra vida quotidiana, l'ampolla de plàstic serà el fil conductor de l'activitat. Cal dir que la introducció d'aquest material a les nostres llars ha generat una nova cultura basada en el consumisme. D'aquesta manera, tant avis com infants podran gaudir d'un taller i d'una àrea de jocs amb material de reciclatge.
Així mateix, el dissabte 11 de febrer, a les 12 h, als jardins del Museu Deu tindrà lloc l'acte de cloenda de les II Jornades intergeneracionals amb l'activitat "Els càntirs també ballen". En aquesta activitat es pretén organitzar un ball en el qual participin petits i grans.
Totes les activitats de les Jornades són gratuïtes però cal inscriure's prèviament (a excepció del dia de cloenda) al Museu Deu (plaça Nova, 6, tel. 977 66 63 08, a/e: museudeu@elvendrell.net) o bé a l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell (Esplai de la Gent Gran del Tívoli, 2n pis, tel. 977 15 43 16).



©2019 Ajuntament del Vendrell