01-30_MaratRecaptaFinal_webL'activitat "Tots cantem junts", organitzada el passat mes de desembre per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell i el Pla Educatiu d'Entorn, ha aconseguit un total de 1.235,19 euros en aportacions voluntàries de veïns del Vendrell per a una causa solidària. Gràcies al concert i a la venda del CD corresponent s'ha pogut recaptar aquesta quantitat, que anirà destinada íntegrament als fons de La Marató de TV3, que en aquesta ocasió estava dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

El CD es va poder adquirir des del dia del concert i fins al mes de gener a les escoles bressol municipals del Vendrell i a l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), i durant tot l'any continuarà a la venda a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de la Rambla, 24.

Aquest CD inclou un repertori ampli de les cançons que canten els nens i les nenes de les escoles bressol municipals del Vendrell i que han estat interpretades per la coral infantil Veus Blanques de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, sota la batuta de Montserrat Meneses, directora de l'EMMPAC, i amb l'acompanyament musical d'Ensemble Casual (una variant del grup vendrellenc Ço del Botafoc).

Els fons recaptats del CD també es destinaran a la Fundació La Marató de TV3, si bé aquests ja no seran exclusivament per a la recerca en el trasplantament i la regeneració d'òrgans i teixits, sinó per a altres projectes impulsats per la Fundació La Marató de TV3.



©2019 Ajuntament del Vendrell