01-17_regidor_ocupacio_webL'Eina ha presentat el VI Cicle de seminaris Fem Empresa corresponent al primer semestre de 2012. En aquesta nova edició, s'ofereix un ampli ventall d'accions formatives que inclouen activitats en l'àmbit de la gestió empresarial, les habilitats emprenedores, les noves tecnologies i les vendes, entre d'altres.

Aquestes accions formatives estan dirigides a emprenedors i empresaris que volen adquirir nous coneixements que els siguin útils en el dia a dia del seu negoci, des de processos de millora fins a eines innovadores. El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que "els cursos s'han programat atenent les necessitats i els interessos de l'empresariat en l'actualitat, i són totalment subvencionats".

Kenneth Martínez també ha subratllat que "s'han d'aprofitar els mecanismes que les administracions públiques posen a l'abast dels empresaris per tal de consolidar i tirar endavant el negoci amb l'objectiu de generar més llocs de treball, que avui dia són molt necessaris".

L'oferta de cursos es pot consultar a la web http://www.leina.org/formacio-empresarial.html



©2019 Ajuntament del Vendrell