01-16_rp_martamata01_webAhir a la tarda, la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Àngels González, va confirmar que l'escola Marta Mata tindrà un edifici per al proper curs, que s'ubicarà a la zona del Tancat del Galan, en un solar de 8.000 metres quadrats.

La construcció es farà amb un sistema innovador que permetrà tenir enllestida l'obra en un termini de sis mesos. D'aquesta manera, si les obres s'inicien cap al final del mes de març de 2012, tal com es preveu, el centre es podrà posar en funcionament el proper curs escolar.

També es va explicar de nou la fusió de les escoles Els Còdols i Marta Mata a causa de la disminució de la població infantil. En aquest sentit, cal dir que l'escola Marta Mata, que estarà format per una sola planta, tindrà tres línies en els cursos que absorbeixin els alumnes actuals de l'escola Els Còdols, les quals aniran desapareixent en el moment que aquests grups finalitzin l'educació primària.

Pel que fa al projecte d'institut-escola previst en el centre d'Els Còdols, l'actual govern de la Generalitat de Catalunya desisteix d'aquest model i aposta per l'adscripció de les escoles de primària a un institut. D'aquesta manera, un grup de nens i nenes que comencin P3 podrien anar junts fins al final de l'ensenyament obligatori, és a dir, fins als 16 anys.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell