12-28_jokirama02wLa darrera edició del Parc Infantil Jokirama s'ha tancat amb un total de 3.299 participants, una xifra superior a la dels 3.000 infants que hi van prendre part l'any anterior. Cal destacar que en aquesta edició es va ampliar el nombre de dies del Parc Infantil, que han passat de 5 a 7.

Aquesta xifra de 3.299 nens i nenes que han visitat el Parc inclou el recompte de les invitacions (tots els infants del Vendrell han estat obsequiats amb una invitació que serveix per anar a una sessió de matí) i la venda d'entrades. A més, si és té en compte el fet que els adults que acompanyaven els nens no pagaven entrada, es pot afirmar que els visitants han estat prop de 7.000.

Pel que fa a la valoració de les activitats, els tallers han tingut molt d'èxit. Gran part d'aquest bona acollida es deu al treball que els monitors realitzen pel que fa a la dinamització i l'organització de les sessions. Entre les activitats estrella d'aquest any hi havia el maquillatge, els jocs d'ordinador, els inflables, els llits elàstics i els tallers. Aquest any, a més, el temps ha acompanyat i els infants han pogut gaudir de les activitats exteriors com són el baby, les motos elèctriques i els karts.

En general, la valoració és molt positiva. L'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell està satisfeta de continuar constatant la consolidació del Parc Infantil Jokirama després dels seus vuit anys de funcionament en els quals, any rere any, no ha deixat d'incorporar novetats.

Aquesta ha estat la vuitena edició del Parc amb l'actual format, si bé des de fa 21 anys l'Area d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell realitza activitats per a infants durant el període nadalenc. Primer es va organitzar el Parc de Nadal Trenijocs, el qual ha anat evolucionat, canviant de nom i ubicació per adaptar-se als nous temps, fins a consolidar-se com a Parc Infantil Jokirama, la ubicació del qual ha estat el pavelló municipal Àngel Guimerà.

L'edició d'enguany es va cloure el passat dimecres 4 de gener després de set dies intensos d'activitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell