12-21_rp_orgue_concert_pau_casals_webS'interpretarà el Cant de la Sibil·la al concert que es farà el 29 de desembre amb motiu del 135è aniversari del naixement de Pau Casals.

La setmana passada es va presentar el segon disc que s'ha gravat amb l'orgue del Vendrell. La primera vegada va ser l'any 1962 a càrrec de la organista Montserrat Torrent. Ara ha estat a càrrec de Maria Nacy, que va voler fer aquesta gravació pels sentiments que li va produir l'orgue del Vendrell després d'un concert que va fer el passat mes de juny. Un fet destacat és que algunes de les obres van ser interpretades sense motor, és a dir, proveint l'orgue de vent manualment amb les manxes. El disc recull obres de Nicolas de Grigny, Pablo Bruna, Johann Ludwig Krebs, Arvo Pärt, Jehan Alain i Johann Sebastian Bach. El disc té un preu de 10 euros i es podrà comprar a l'església parroquial durant els dies que es faci concert d'orgue, a cal Pau Vidal del carrer Alt i a través del bloc de l'Associació d'Amics de l'Orgue del Vendrell: http://aaov.wordpress.com/.

Els propers concerts d'orgue programats per l'Associació d'Amics de l'Orgue del Vendrell, l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell i l'Auditori Pau Casals són:

- Divendres 13 de gener, a les 20.30 h, a càrrec de Lorién Santana

- Divendres 10 de febrer, a les 20.30 h, a càrrec de Pau Riuró

- Divendres 9 de març, a les 20.30 h, a càrrec de Marcel Martínez

- Divendres 13 d'abril, a les 21 h, concert d'orgue i jazz per determinar

- Divendres 4 de maig, a les 21 h, a càrrec d'Adrià Grandia (viola de roda) i Josep Mateu (orgue)

- Dissabte 9 de juny, a les 21 h, a càrrec del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell i Jonathan Carbó

D'altra banda, amb motiu del 135è aniversari del naixement de Pau Casals, el proper dijous 29 de desembre, a les 21 h, a l'església parroquial del Vendrell, tindrà lloc un concert a càrrec de Domènech & La Xantria. A la primera part s'interpretarà Prophetae Sibyllarum d'Orland de Lassus i el Cant de la Sibil·la.



©2019 Ajuntament del Vendrell