Aquest any els nens i nenes del Vendrell no tindran regals perquè l'estel del Museu Deu que guia els tres Reis Mags d'Orient fins a la vila ha caigut.

Aquestes vacances de Nadal, als nens i nens del Vendrell se'ls gira feina, i és que el Museu Deu necessita la seva ajuda per tal de trobar l'estel caigut i col·locar-lo al seu lloc. D'aquesta manera els Reis Mags trobaran el camí fins al Vendrell i podran repartir els regals abans que la gent de la vila es llevi el dia 6 de gener.

Per ajudar en aquesta tasca tan important, només cal que anar al Museu Deu en qualsevol moment (en horari d'obertura del Museu). Allà es facilitarà tot el necessari per tal de realitzar el Joc de Pistes que conduirà fins a l'objectiu.

Cal que els infants vagin acompanyats d'un adult, ja que l'activitat 'Ha caigut un estel!' no té monitoratge per part del Museu, sinó que és una activitat que les famílies realitzen per lliure.

Hi ha temps per apuntar-s'hi fins al diumenge 8 de gener del 2012. L'activitat és gratuïta i adreçada a famílies amb infants a partir de 6 anys.



©2019 Ajuntament del Vendrell