06-08_cc_estacio_webEl Centre cívic L'Estació i el Local cívic Les Roquetes acolliran novament els cursos formatius que organitza la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell. Per a aquest període hivernal, s'han programat un total de 7 cursos, amb temàtiques tan diverses com anglès, cursos de guitarra, tècniques de relaxació i control de l'estrès, percussió africana, artteràpia, arts aplicades i iniciació al ganxet.

Les inscripcions per a aquests tallers formatius han començat el dimarts 13 de desembre, en horari de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h al Centre cívic L'Estació del Vendrell. Els joves, fins a 25 anys, tenen un descompte del 25% en el preu de la matrícula de totes aquestes activitats, que tenen les places limitades.

A banda d'aquests tallers temàtics, també es realitzaran els cursos del Punt Òmnia, que consten de vint-i-un cursos d'informàtica per a aturats al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes. Aquests cursos són gratuïts i estan dirigits a persones que no tinguin cap contracte laboral, jubilats i joves fins a 24 anys.
En aquest cas, les matriculacions s'han iniciat el dilluns 12 de desembre. El procediment s'obre a partir de les 8 h, quan es comença a repartir els torns; a continuació, es fan les inscripcions al Centre cívic L'Estació.
Per poder accedir a aquests cursos cal estar empadronat al Vendrell. El dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta d'atur. Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions. No es podrà fer més d'un curs per persona i trimestre.
Des de l'any 1994, el Centre cívic L'Estació ofereix una programació de tallers i cursos adreçats a tothom. L'objectiu d'aquests tallers és tenir un projecte cultural i multidisciplinari obert a tothom (creadors, veïns, entitats i grups del municipi) que vulguin aportar, participar o proposar idees, i oferir un ventall de tallers de formació no reglada per a tothom.
Eva Moreno, regidora d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, ha destacat la notable participació en aquests cursos i la important funció social que tenen: "Durant el curs 2010-2011, es van fer 20 cursos de formació i 60 cursos d'informàtica, els quals van tenir plena ocupació, amb més de 600 persones inscrites. Aquestes dades demostren la importància d'impulsar aquests tallers formatius. També cal destacar que, tot i estar en una època de crisi, el nombre de persones que s'han apuntat a aquests cursos s'ha mantingut. Per tant, la Regidoria d'Infància i Joventut fa una valoració molt positiva, tant de la participació com de l'existència d'aquesta oferta formativa".
Per obtenir més informació sobre aquests cursos i el període d'inscripcions, els interessats es poden adreçar al Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1), trucar al telèfon 977 66 32 89 o escriure a l'adreça electrònica centrecivic@elvendrell.net. També es pot consultar el web www.elvendrelljove.cat i el bloc equipamentscivics.blogspot.com



©2019 Ajuntament del Vendrell