El proper divendres 16 de desembre, a les 20 h, la Sala polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà l'acte de presentació del llibre Déjame tus alas, a càrrec de la seva autora, Martine Rast, i de M. Pilar López Serra.

L'obra és una trepidant història d'amor, impregnada d'aromes de la mentalitat new age, que pot resultar una eina molt útil per a les persones interessades en les qüestions relatives al creixement personal i a l'espiritualitat creativa.

Dues històries aparentment inconnexes que acaben confluint en una de sola marquen el fil narratiu. L'Armand —un triomfador amb les dones i en els negocis— i la Sedna —una jove que acaba de retrobar la felicitat després de despertar d'un profund estat de coma— acabaran coincidint en una narració iniciàtica sobre la màgia quotidiana, a través d'un món desconegut que no és més que el nostre i que ens ensenya que tots som capaços de descobrir el nostre particular àngel de la guarda i reconciliar-nos amb la vida.

"Déjame tus alas", la primera obra de la terapeuta i coaching en creixement personal Martine Rast, es configura com a element fonamental dels seus recursos terapèutics.



©2019 Ajuntament del Vendrell